Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Haniska, Slovensko

Rodinný Dom na KĽÚČ - Haniska

Proximityreal ponúka na predaj modernú novostavbu 4 izbového rodinného domu v obci Haniska – Košice -okolie.
Ak hľadáte moderné a úsporné bývanie v kvalitnom štandarde je tento dom práve pre Vás.
Bývajte v dokončenom dome s panoramatickým výhľadom na Slanské vrchy. 

Kvalitné spracovanie stavby, postavenej z tvárnic Porfix 300mm, rovná strecha Fatrafol, plastové okná s trojsklom, vchodové dvere, strojové sadrové omietky a maľby, kúrenie podlahové elektrické, sadrokartónový podhľad a bodové svetlá, zateplenie 150mm polystyrénom s fasádnou silikónovou omietkou, zateplenie stropu vatou 400mm zaručujú mimoriadne nízke mesačné náklady na bývanie.

Stavba je napojená na elektrinu 220/380 V, studňu (obecný vodovod v riešení) a žumpu 12m3. Dom má optické pripojenie na internet.
Nehnuteľnosť bola dispozične navrhnutá tak, aby každý priestor mal maximálne využitie. vstupná chodba, 3x izba , kúpeľňa s toaletou a samostatné WC , obývací priestor s kuchyňou a veľkoformátové balkónové okná , cez ktoré je výstup na terasu s výhľadom do záhrady.
Celková zastavaná plocha domu je 108 m2 a úžitková je 87m2.
Pekný a rovinatý pozemok o výmere 643 m 2 poskytuje dostatok priestoru na aktívne trávenie voľného času. K nehnuteľnosti vedie spevnená prístupová cesta.
Na obhliadke Vám radi ukážeme mnoho praktických detailov ako predpríprava na elektrické vonkajšie žalúzie , predpríprava na krb, alarm, kamerový systém…..a veľa iného.
Nehnuteľnosť sa odovzdáva v stave štandardu, t. j. s fasádou, zarovnaným pozemkom, v interiéri so stierkami, plávajúce podlahy a dlažba, vnútorne zárubne a dvere – sanita v kúpeľni a WC, sadrokartónovými stropmi a technológiami a zároveň dokončeným interiérom okrem kuchynskej linky a nábytku. Predpokladané finálne dokončenie domu bude dohodou, kde budú položené podlahy, dokončené kúpeľne, interiérové dvere a nový majiteľ si vie aktuálne vybrať podľa vlastných predstáv.
V obci Haniska je skvelá občianska vybavenosť ako ZŠ, MŠ, potraviny, zdravotné stredisko, pošta, Pizzéria a výbroná dostupnosť do centra mesta.
Na nehnuteľnosť sa neviažu žiadne ťarchy a je predajom voľná. Je možné ju financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.

Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať 0919404883.

  • 108 m2
  • Domy
  • Haniska
  • novostavba

Podobné nehnuteľnosti

Beniakovce, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
260 000