Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Vyšná Hutka, Slovensko

REZERVOVANÉ!Kompletne zariadená celoročne obývateľná chata-ihneď voľná, VYŠNÁ HUTKA, Košice

REZERVOVANÉ!Proximityreal exkluzívne ponúka nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v katastrálnom území obce Vyšná Hutka. Chata je samostatne stojaca, jednopodlažná, murovaná stavba s podkrovím vo vynikajúcom technickom stave (nedávno prešla rekonštrukciou) v slepej nepriechodnej ulici. Mesačné náklady na chatu sú 25 eur (zálohové platby za el. energiu).
Prvé nadzemné podlažie pozostáva zo zádveria, obývacej miestnosti, kuchyne, malej špajze a kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Chata je postavená na betónových základoch. Na prízemí bol využitý materiál lomový opracovaní kameň a ostatná časť chaty je z kvádra.  Strop je kombinovaný drevený sčasti sadrokartónový so zabudovanými svetidlami. Strecha chaty je šikmá, plechová.  Okna sú plastové s izolačným dvojsklom so žalúziami parapetami a drevenými okenicami. Dvere sú drevené. Vstupné dvere sú plastové, bezpečnostné. Podlaha je plávajúca. Schodisko je zhotovené z dreveného masívu. Teplá voda je riešená elektrickým zásobníkom umiestneným v kúpeľní. Vykurovanie je riešené elektrickými radiátormi v počte 3 kusy a krbovou vložkou obloženou šamotovými tehlami o výkone 12 až 15 kW.
Kuchyňa je vybavená elektrickým sporákom s rúrou a sklokeramickou platňou.  Podkrovie pozostáva z 2 samostatných obytných miestností a priestrannej galérie. V prípade potreby je možno z nej urobiť tretiu samostatnú izbu. Strop je drevený s rovnym dreveným pohľadom. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 89 m² pozemok je o veľkosti cca 4 áre. Na nádvori sa ďalej nachádza betónový chodník so schodiskom až priamo ku chate a na balkón. Na pozemku sa nachádza jedno parkovacie miesto. Po pravej strane nájdeme posedenie s grilom a studňu s pitnou vodou. Na pozemku sa nachádza čistička odpadových vôd, a sú tam vedené IS (plyn, elektrina). Daná nehnuteľnosť sa nachádza len 15 minút od centra Košíc. Nehnuteľnosť je možné využívať celoročne. Predáva sa s vnútorným zaridením. V okolí sa býva celoročne.

Ak Vás daná nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma telefonicky kontaktovať. Teším sa na naše spoločné obhliadky. 

  • 400 m2
  • Domy
  • Vyšná Hutka
  • úplne prerobený

Podobné nehnuteľnosti

, Štôla, Slovensko

NÁDHERNÁ ZREKONŠTRUOVANÁ CHATA V SRDCI VYSOKÝCH TATIER

  • Domy
199 000
062 01 Vysoké Tatry-Tatranské Zruby, Slovensko, Vysoké Tatry, Slovensko

Útulná chata v srdci Vysokých Tatier

  • Domy
145 900
Čaňa, Čaňa, Slovensko

Udržiavaná chata so záhradou v blízkosti Košíc

  • 343 m2
  • Domy
53 000