Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Čečejovce, Slovensko

REZERVOVANÉ!NA PREDAJ 5 IZBOVÝ DVOJGENERAČNÝ RODINNÝ DOM ČEČEJOVCE

Proximityreal EXKLUZÍVNE – ponúka na predaj 5 izbový poschodový RD na Letnej ulici v obci Čečejovce v okrese Košice- okolie len 20km od Košíc.
Rodinný murovaný dom obdĺžnikového tvaru bol postavený v roku 1984. Stavba má zastavanú plochu 103,30m2, úžitkovú plochu 193,10m2 a nachádza na peknom a rovinatom pozemku s celkovou výmerou 683m2.
V dome boli vymenené komplet nové okná, nový plynový kotol s bojlerom , nové rozvody plynu a radiátory inak je dom v pôvodnom stave, kde sa na prvom podlaží začala rekonštrukcia, kde boli v izbách nanovo robené stierky a podlahy.
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, predpríprava samostatnej toalety, hala, predpríprava na kuchynskú linku s komorou a dve izby. Na poschodí sú 3 samostatné izby a s jednej izby je výstup na balkón, staršia kúpeľňa s vaňou, WC, chodba a kuchyňa.
Rodinný dom je kompletne podpivničený, kde je kotolňa, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom, skladovacie priestory a vchod do garáže.
IS : obecný vodovod, plyn, studňa, odpad žumpa 20m3.
Dom je vykurovaný novým plynovým kotlom, voda je kombinovaná zo studne a obecného vodovodu. Odpad je riešený žumpou.
Na pozemku sa nachádza hospodárska budova a garáž.
Rodinný dom sa nachádza na tichej ulici.
V obci je základná občianska vybavenosť: pošta, ambulancie lekárov aj stomatologická ambulancia, lekáreň, potraviny, MŠ, ZŠ, Vlakové a autobusové spojenie do Košíc.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. V cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
  • Domy
  • 044 71 Čečejovce, Slovensko
  • čiastočne prerobený

Podobné nehnuteľnosti

Beniakovce, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
260 000