Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Sever, Slovensko

Na prenájom 3 - izbový byt KOŠICE - SEVER

Proximityreal ponúka na prenájom 3 izbový kompletne zrekonštruovaný a zariadený byt s dvomi loggiami v mestskej časti SEVER na ulici Hlinkova. Byt sa nachádza na 5 poschodí v bytovom dome s novým výťahom. Byt pozostáva z 3 miestností, z toho 2 sú nepriechodné. V predsieni na mieru veľká vstavaná skriňa s dostatočným úložným priestorom. V kuchyni na mieru robená linka, vstavaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, kanvica, mikrovlnka. V obývačke gaučová súprava s konferenčným stolíkom. V spálni manželská posteľ s matracom a kozmetickým stolíkom. Kúpeľňa disponuje rohovou vaňou, umývadlom so skrinkou, zrkadlom a práčkou plnenou zhora. WC je samostatné.
V byte sa nachádza samostatný šatník, čo ocenia najmä ženy :) K bytu je k dispozícii aj pivnica na prízemí bytového domu.
Výhodou bytu je jeho lokalita, výborná občianska vybavenosť...( Zastávka MHD, Trhovisko OC Mier, Billa, lekáreň, pekáreň, Teta drogéria, knižnica...)
V blízkosti sa nachádza detský Areál Anička, leží vo veľmi peknom a na zeleň bohatom parku pri rieke Hornád v Košiciach. Je to jedna z najnavštevovanejších rekreačných oblastí mesta, známej aj kvôli minerálnemu prameňu "Gajdovka" a obľúbenému letnému kúpalisku Ryba.

Byt je k dispozícii od 01.07.2024, cena nájmu je 760 eur vrátane médií, bez internetu a TV. Pri podpise zmluvy nutné zložiť jednomesačný nájom + depozit vo výške nájmu.
Voľný ihneď. Neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku.
  • Izby: 3
  • 70 m2
  • Byty
  • Hlinkova, Košice, Slovensko
  • úplne prerobený

Podobné nehnuteľnosti

, Košice-Staré Mesto, Slovensko

Rezidencia Mestsky park - 3izb. byt, kompletne zariadený, garážové státie

  • Byty
1 300 €/mesiac
Štefánikova, Košice-Staré Mesto, Slovensko

Exkluzívny byt (170 m2) v centre mesta s vlastným výťahom a 2xparkovaním

  • 170 m2
  • Byty
1 700 €/mesiac
Štefánikova, Košice, Slovensko, Košice-Staré Mesto, Slovensko

4izb. zariadený byt - 144m2 v centre s 2x garážovým státim-IHNEĎ VOĽNÝ

  • Byty
1 700 €/mesiac