Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Juh, Slovensko

REZERVOVANÉ!3 izbový byt - úplne nová rekonštrukcia Južná trieda

Proximityreal ponúka na predaj 3 izbový byt s loggiou  po kompletnej a veľmi  vkusnej rekonštrukcií. Predmetný byt sa nachádza v širšom centre na ulici Južná trieda v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Má výmeru 70 m2 a je orientovaný na V a Z.

V byte prebehla kompletná rekonštrukcia, ktorá zahŕňa :

-novú elektroinštaláciu v celom byte ( revízna správa)

-nové bezpečnostné dvere začky ADLO

-nové rozvody vody a odpadu

-nové sádrové omietky

-SDK strop

- nové podlahy v celom byte

- značkové svietidlá

- dotykové vypínače a zasuvky

- bezfalcové interiérové dvere

V kuchyni na mieru robená dizajnová linka s led podsvietením  a s dostatkom úložného priestoru, skloleramická varná doska, vstavaná rúra ako aj mikrovlnná rúra, samozrejmosťou je umývačka riadu a takisto zabudovaná je aj chladnička s mrazničkou. V chodbe nájdete v rovnakom dekore na mieru vstavané skrinky kde je zabudovaná práčka a sušička. V modernej kúpeľni spojenej s WC  nájdete vaňu so sklenenou zástenou, značkové batérie.

Byt sa nachádza v dobrej lokalite, blízko Auparku a  zastávky MHD. Vhodný aj ako investičný byt na prenájom. Slušný bytový dom, nizke mesačné náklady (120€)  Byt je bez ťiarch, voľný okamžite. k Bytu patrí aj pivnica, ktorá  sa nachádza v suteréne bytového domu.

Ak vás táto ponuku oslovila, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhladku. Verím, že vás byt očarí rovnako ako mňa :-)

 

cena je konečná vrátane sprostredkovateľskej provízie a právneho servisu. Radi Vám pomôžeme aj s financovaním nehnuteľnosti

 

  • Izby: 3
  • 70 m2
  • Byty
  • úplne prerobený

Podobné nehnuteľnosti

Hlinkova, Košice-Sever, Slovensko

3-izbový byt na ul.Hlinkova

  • 65 m2
  • Byty
164 990
Gudernova, Košice-Západ, Slovensko

Zariadený moderný 3 izbový byt na sídl. Terasa, ul. Gudernova

  • 68 m2
  • Byty
199 000