Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Garadna, Maďarsko

Rodinný dom v Maďarsku, 30 min. od Košíc

Proximityreal Vám exkluzívne ponúka na predaj trojizbový dom v obci Vilmány, len 16 km od štátnej hranice. Rodinný dom Vás zaujme svojou dobrou dispozíciou, vďaka ktorej si budete môcť užívať rodinné pohodlie a súkromie. Dispozičné riešenie domu je praktické, z predsiene a chodby je vstup samostatne do každej izby. Dom pozostáva z troch izieb, komory, predsiene, kúpelne s toaletou. Nehnuteľnosť je čiastočne podpivničená.

V roku 2022/2023  prešiel veľkou rekonštrukciou. Je postavený z tehál. Strešná krytina je pálená škridla. V dome je nutné dokončiť podlahy v kuchyni, na chodbe a v spálni, vymaľovať a zakúpiť kuchynskú linku.  V podkroví domu je priestor pre dve spálne.  V dome je zavedená elektrina, pitná voda, plyn a za domom sa nachádza žumpa. Rozsiahly pozemok (18 árov) tvorí záhradu za domom, kde môžeme nájsť priestor na športové aktivity, pestovanie či grilovanie s priateľmi. Záhrada ponúka množsto ovocných stromov. Za domom sa nachádza aj murovaná garáž a šopa. Veľkou výhodou je vlastné parkovanie. 

Cez obec Garadna je priame napojenie na diaľnicu do Košíc. V obci sa nachádza pošta aj obchod s potravinami. Priamo v obci trvalo žije množstvo Slovákov (aj bezprostredný susedia) alebo využívajú domy na víkendové bývanie.

Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku na čísle 0901 711 368. 

  • 75 m2
  • Domy
  • Petoffi utca
  • čiastočne prerobený

Podobné nehnuteľnosti

Beniakovce, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
260 000