Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Valaliky, Slovensko

Valaliky rodinný dom na predaj

Proximityreal exkluzívne ponúka na predaj samostatne stojací rodinný dom v zastavanej časti obce Valaliky – Košice – okolie len 10km od centra Košíc.
Gazdovský dom je murovaný z vaľkov, hr. muriva 600mm a dodatočne bola zamurovaná z tehál YPOR pôvodná pavlač. Rodinný dom pozostáva z prízemia, kde sa nachádza kuchyňa s novou kuchynskou linkou a jedálenským stolom, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, chodba, zádverie, veľká obývacia izba. Priestranné podkrovie, ktoré si viete prerobiť podľa vlastných predstáv na dve priestranné izby, pracovňu či šatník. V celej spodnej časti domu boli nanovo robené plávajúce podlahy, nové výspravky a stierky na stenách. V dome je nový prietokový kotol značky Proterm, ktorý slúži na vykurovanie domu a ohrev teplej vody.
V roku 2016 bola komplet vymenená a zateplená nová sedlová plechová strecha, okná sú plastové viackomorové s izolačným dvojsklom.
Veľkou výhodou je, že dom sa nachádza na rovinatom, slnečnom pozemku s betónovým plotom, ktorý vytvára dostatočný pocit súkromia a má výmeru 918 m2 so zastavanou plochou 104,42 m2 a úžitkovou plochou 165 m2.
Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete a to elektrina, plyn, obecný vodovod a kanalizácia.
Na pozemku sa nachádza studňa aj pôvodná žumpa, ktorá sa aktuálne nevyužíva .
V cene je materiál na dokončenie fasády domu.
Občianska vybavenosť v obci: základná škola, potraviny rozličný tovar, pohostinstvo, reštaurácia, kostol, obecný úrad, autobusová aj železničná stanica.

V cene nehnuteľnosti kompletný poradenský a právny servis pri prevode nehnuteľnosti. Bezplatné poradenstvo ohľadom najvýhodnejšieho financovania je u nás samozrejmosťou. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím na čísle 0919404883.

 

  • 165 m2
  • Domy
  • Valaliky
  • čiastočne prerobený

Podobné nehnuteľnosti

Beniakovce, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
260 000