Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Krásna, Slovensko

Slnečný pozemok na výstavbu RD, Košice- Krásna

Proximityreal Vám ponúka so súhlasom majiteľa na predaj pozemok vo vyhľadávanej lokalite Košice- Krásna nad Hornádom. Rovinatý, slnečný pozemok disponuje rozlohou 525 m2+ podiel na prístupovej ceste. Je ideálny na výstavbu rodinného domu, nakoľko v okolí sa už býva. Všetky inžinierske siete (elektrina, vodovod, kanalizácia a plyn) sa nachádzajú v tesnej blízkosti pred pozemkom.

Mestská časť Krásna je obľúbenou rezidentskou lokalitou. Momentálne sa realizuje rekonštrukcia a rozšírenie Slaneckej cesty na Jazere, po jej dokončení bude z Krásnej rýchla dostupnosť do centra mesta. Zároveň medzi úsekom Krásna – Nižná Hutka povedie aj rýchlostná komunikácia Šaca – Košické Oľšany, ktorá sa napojí na diaľničný úsek D1 do Prešova, t.j. z Krásnej bude veľmi dobré napojenie aj do Šace, priemyselného parku Valaliky i Prešova.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, rada Vám ju ukážem osobne. V prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať.

V cene pozemku je zahrnutý kompletný servis, vrátane prípravy zmlúv a sprostredkovateľskej provízie.

  • 525 m2
  • Pozemky
  • Krásna nad Hornádom

Podobné nehnuteľnosti

Valalická, 040 18 Krásna, Slovensko, Košice-Krásna, Slovensko

Zaujímavý investičný pozemok Košice - Krásna

  • Pozemky
60 €/m2
, Bratislava-Petržalka, Slovensko

KRÁSNY SLNEČNÝ ROVINATÝ POZEMOK V MAĎARSKU!

  • Pozemky
95 000
Lúčna 13, 040 15 Košice-Šaca, Slovensko, Košice-Šaca, Slovensko

Prekrásna slnečná záhrada Košice - Šaca, 960 m²

  • Pozemky
19 900