Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Sever, Slovensko

REZERVOVANÝ! INVESTIČNÁ NEHNUTEĽNOSŤ NA PREDAJ – PODHRADOVÁ

Proximityreal Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj priestranný ,tehlový rodinný dom v osobnom vlastníctve, možnosť financovania aj na hypotéku, s ktorou Vám radi pomôžeme.
Dom sa aktuálne prenajíma a v prípade kúpy je možné plynule prevziať nájomcov.
Výmera pozemku na ktorom sa dom nachádza má 479m2. Dom so zastavanou plochou 117m2 a s úžitkovou plochou 300m2 sa nachádza v žiadanej lokalite časti mesta Podhradová na Lomnickej ulici. Predmetná nehnuteľnosť je dvojpodlažná a má dve samostatné vchody a je ZAUJÍMAVOU PRÍLEŽITOSŤOU ako na dvojgeneračné bývanie, alebo prepojené bývanie s podnikaním. Výhodou domu je výborná frekventovaná poloha ako stvorená na rôzne podnikateľské využitie.
V roku 2011 dom prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa – kompletnú výmenu plastových okien v celom dome, ústredne kúrenie, elektroinštaláciu , kde má každé podlažie svoj samostatný elek. okruh s ističami a zimná plastová záhrada. Celý dom bol zateplený a má novú strechu typu Tatraflor. Zároveň bolo prestavené celé 1 NP – 5 izieb, garzónka , 2x Wc, 2x kúpeľňa a kuchynka. Na 2NP je 6 izieb a príslušenstvo pozostávajúce z chodby, 2x WC, 2x sprcha s umývadlom, kuchynky, zimnej záhrady a vonkajšej pivnice.
Aktuálne sa celý dom prenajíma, kde si nový majiteľ vie ponechať túto nehnuteľnosť ako investíciu, alebo to prerobiť podľa vlastných predstáv.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete a to elektriku, vodovod, kanalizáciu , plyn a optický internet.

Lokalita Podhradová – mestská časť Sever, kde sa rodinný dom nachádza, ponúka nadštandardné možnosti športovania (areál Anička, lokomotíva, Čermeľ, ZOO…), potraviny, drogéria, ZŠ, MŠ a unikátnu kombináciu kľudu s rýchlou dostupnosťou do centra.

Kúpna cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie. Bezplatné poradenstvo ohľadom financovania je samozrejmosťou.
Ak máte záujem o obhliadku, alebo viac informácií , tak ma neváhajte kontaktovať na čísle 0919404883.
  • Domy
  • Lomnická, 040 01 Sever, Slovensko
  • čiastočne prerobený

Podobné nehnuteľnosti

Beniakovce, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
260 000