Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Juh, Slovensko

NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU V MESTE-5-IZBOVÝ– SKOLAUDOVANÉ

PROXIMITYREAL Vám ponúka na predaj štýlovú MODERNÚ novostavbu rodinného domu. Rodinný dom sa nachádza v pokojnom prostredí plnom zelene na pozemku o výmere 5 árov s dostatočným priestorom na PARKOVANIE a s vynikajúcou DOSTUPNOSŤOU do mesta (5 min autom k Auparku). Ak hľadáte výnimočný dom s premyslenými detailami a chcete sa vyhnúť oblastiam s hustou zastavanosťou a betónovými múrmi, je tento koncept bývania určený pre Vás.

Je postavený vo vysoko kvalitnom technickom prevedení – hliníkové okná, podlahové kúrenie v celom dome, tepelné čerpadlo a rekuperácia, ktoré Vám zaručujú v dnešnej dobe mimoriadne nízku nákladovosť        (predpokladané kompletné mesačné náklady 100 eur) a komfort moderného bývania (energetický certifikát stavby A0). Zároveň sú inštalované rôzne predprípravy, aby ste sa v budúcnosti vyhli narušovaniu fasády a izolácii ako klimatizácia, fotovoltika , vonkajšie el. žalúzie a pod.

Nehnuteľnosť je aktuálne v štádiu dokončeného a skolaudovaného holodomu. Fotografie interiéru a exteriéru použité v tomto inzeráte sú vizualizácie. Uvedené finálne dokončenie interiéru a exteriéru podľa vizualizácií je možné prostredníctvom dizajnového štúdia. K dispozícii je aj nacenenie realizácie týchto vizualizácií. 

Moderný interiér, v ktorom dominujú veľkoformátové okná na prízemí a rovnako aj v spálňach očaria svojim pohľadom na okolité prostredie. Premyslená dispozícia oboch podlaží poskytuje dostatok priestoru pre každého člena domácnosti. Prízemie s celkovou podlahovou plochou 73 m2 tvorí chodba, samostatná toaleta, denná časť pozostávajúca z kuchyne, obývačky a jedálne s možnosťou výstupu na terasu a z technickej miestnosti. Na poschodí s podlahovou plochou 100,95 m2 nájdete chodbu, 4 nepriechodné izby, 2 kúpeľne a šatník. Dôraz sa dal na tzv. master bedroom, kde je v rámci presklenej spálne k dispozícii vlastná kúpeľňa a priestor pre šatník. Stavba je napojená na mestský vodovod a kanalizáciu. Bližšie technické informácie, podrobnejší popis domu a stavebných materiálov Vám radi predstavíme na osobnej obhliadke. Stavba je dokončená, vrátane oplotenia pozemku a parkovacích miest.

Na nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy a je predajom voľná. Financovať kúpu môžete prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.
  • Domy
  • Včelárska paseka, Košice, Slovensko
  • novostavba

Podobné nehnuteľnosti

Beniakovce, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
260 000