Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Košice-Sever, Slovensko

3 PODLAŽNÝ RODINNÝ DOM, TOP LOKALITA- UL. ZÁBORSKÉHO

Proximityreal Vám ponúka na predaj 3 podlažný, celý podpivničený dom osadený na rovnom pozemku o výmere 357 m2, pristavaný k susednému domu v rámci zástavby rodinných domov na Záborského ulici v Košiciach.

Celková výmera domu je 338,13 m2 vrátane pivničných priestorov + neobývaná povala.
Podzemné podlažie: 112,71 m2
Prvé nadzemné podlažie: 112,71 m2
Druhé nadzemné podlažie: 112,71 m2

Z konštrukčného hľadiska je osadený na betónových základoch, vymurovaný z tehlového muriva (hrúbka 45 cm), má rovné stropy, plynové kúrenie (ročný kondenzačný kotol), radiátory oceľové, prietokové plynové ohrievače, plastové okná, celý oplotený pozemok, sedlová strecha, studňa, všetky IS.

Dom je situovaný na JZ a skladá sa z dvoch 3-izbových samostatných bytových jednotiek, ktoré prešli čiastočnou rekonštrukciou. Pozostávajú z kuchyne, kúpeľne, obývačky a 2 spálni. Taktiež je možná rekonštrukcia povaly na tretí plnohodnotný byt.

Na záhrade je skvelé miesto na posedenie, okolo ktorého sa tiahne vynikajúce hrozno.

TOP lokalita- pár minút chôdze do mesta, MHD zastávky, potraviny, v blízkosti jasle, materské a základné školy, Železničná nemocnica, poliklinika Sever.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku.

Cena je konečná vrátane sprostredkovateľskej provízie a kompletného právneho servisu.
  • Domy
  • Záborského
  • pôvodný

Podobné nehnuteľnosti

Beniakovce, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
260 000