Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Adresa Ploské, Slovensko

Novostavba - dokončená, zariadená - Ploské- Rúbaniská

359 990 €

PROXIMITYREAL Vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení, štýlovú MODERNÚ a ZARIADENÚ novostavbu 4 izbového rodinného domu v pokojnom prostredí plnom zelene Košice - okolie v obci Ploské - Ortáše v novovybudovanej časti Rúbaniská.

Samostatne stojaci murovaný rodinný dom so zastavanou plochou 192m2 sa nachádza na pozemku o výmere 908 m2 s oceľovým prístreškom pre dve autá a elektrickú bránu pre vstup áut , záhradný domček -murovaný sklad - aktuálne posilňovňa( 6,25m x 4,0m)  a vonkajší bazén - 22m3. 

Ak hľadáte výnimočný, zariadený dom s premyslenými detailami tak je tento koncept bývania je určený pre Vás.
Dom postavený roku 2019 s úžitkovou plochou 121,30m2 plus terasa a podkrovie je v kvalitnom technickom prevedení – podlahové kúrenie v celom dome, tepelné čerpadlo, plastové okná s izolačným trojsklom, rekuperácia, ktoré Vám zaručujú v dnešnej dobe mimoriadne nízku nákladovosť ( kompletné mesačné náklady 160 eur) a komfort moderného bývania (energetický certifikát stavby A0). Zároveň sú inštalované rôzne predprípravy, aby ste sa v budúcnosti vyhli narušovaniu fasády a izolácii ako domový vrátnik, optika, kompletná predpríprava pre krb, predpríprava na vodu a kúrenie v podkrovía a pod.
Moderný interiér, v ktorom dominujú veľkoformátové okná rovnako aj v spálňach očaria svojim pohľadom na okolité prostredie. Dispozícia poskytuje dostatok priestoru pre každého člena domácnosti - zádverie s vtavanou skriňou, 2x izba, spálňa s vvstavanou skriňou, šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom s toaletou, samostatné WC, otvorená kuchyňa s obývačkou s vyskokými stropmi a so vstavanými spotrebičmi značky MORA, tehcnická miestnosť a zastrešená terasa. Neobytné podkrovie so sedlovou strechou s škridlovou, betónovou krytinou je pochôdzne a nový majiteľ si vie podkrovie dokončiť podľa vlastných predstáv, aktuálne slúži ako sklad.

Rodinný dom je napojený nazabezpečovací systém Jablotron a kamerový systém Hikvision. Inžinierske siete sú:  verejný vodovod, elektrická sieť a kanalizácia. Internetové pripojenie je aktuálne cez spoločnosť ANTIK.
Bližšie technické informácie, podrobnejší popis domu a stavebných materiálov Vám radi predstavíme na osobnej obhliadke. Stavba je dokončená a skolaudovaná, vrátane oplotenia pozemku a parkovacích miest s vynikajúcou DOSTUPNOSŤOU do Košíc cca 16 minút autom.  

Vybavenosť obce: obecný úrad, pošta, základná škola, lekár, zubár, reštaurácia, obchody s potravinami, ranč s koníkmi ,zastávky Eurobus.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme.

  • 121.3 m2
  • Domy
  • Rúbaniská
  • novostavba

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
908 m2
Úžitková plocha:
121.3 m2
Zastavaná plocha:
192 m2
Stav:
novostavba
Energetický certifikát:
A
Celková plocha:
121.3 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti

044 12 Nižný Klátov, Slovensko, Nižný Klátov, Slovensko

Nižný Klátov - Celoročne obývateľná chata pre dokonalý relax Košice-okolie!

  • Domy
249 000
Beniakovce, Slovensko, Beniakovce, Slovensko

NOVOSTAVBA - Zariadený rod. dom v obci Beniakovce, časť Beniakova Polhora

  • 133 m2
  • Domy
250 000